Основнi напрями роботи cлужби автомобiльних дорiг у Харкiвськiй областi - Зражевець, Є. М.; Пляка, С. М.; Зражевец, Е. М.; Пляка, С. М.; Zrazhevets, Ye.; Plyaka, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Наведено аналіз певних проблем та визначені шляхи їх усунення на автомобільних дорогах Харківської області. Розглянуто основні, вже виконані та перспективні напрями роботи, які супроводжує Служба автомобільних доріг у Харківській області
Основные направления работы службы автомобильных дорог в Харьковской области
The main areas of work of the Roads Service in Kharkiv region
Keywords: автомобільна дорога; капітальний ремонт; поточний середній ремонт; експлуатаційне утримання; штучні споруди; покриття; шляхопровід; дорожня галузь; автомобильная дорога; капитальный ремонт; текущий средний ремонт; эксплуатационное содержание; искусственные сооружения; покрытия; путепровод; дорожная отрасль; 656.13; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.10