Інноваційні підходи до розвитку управління на транспортних підприємствах - Криворучко, Оксана Миколаївна (ФОП Панов А. М., 2024)
Колективна монографія розкриває сутність актуальних питань, що стосуються інноваційних підходів до розвитку управління на транспортних підприємствах. Дослідження має фундаментальний характер, базується на широкому аналізі матеріалів, містить багато нових, оригінальних ідей. Монографія розрахована для використання викладачами, аспірантами економічного профілю закладів вищої освіти, студентами, керівниками організацій та всіма зацікавленими особами.
Keywords: інновації; підприємство; автомоб; ільний транспорт; автомобільний транспорт; 338.47:65