Оцінка впровадження каналізованого руху на ділянці вулично-дорожньої мережі м. Харків - Ковальов, Віталій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – оцінка впровадження каналізованого руху на ділянці вулично-дорожньої мережі м.Харків. Об’єкт дослідження – процес руху транспорту і пішоходів по ділянці вулично-дорожньої мережі. Доведено, що впровадження каналізованого руху на вулично-дорожній мережі міста є доцільним методом організації дорожнього руху, ефективність від якого в середньому становить 30%. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції досліджуваного перехрестя.
Keywords: організація дорожнього руху; транспортний потік; вулично-дорожня мережа; каналізований рух на перехресті