Методика перевірки працездатності системи паливоподачі дизельного автомобіля - Скакодуб, Микита Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі проведено аналіз сучасних систем керування дизельним двигуном легкових і вантажних автомобілів, а також аналіз засобів і методів їх діагностики. Досліджено, що експлуатаційні зміни робочих показників ПНВТ, форсунок паливоподачі дизелів істотно впливають на енергетичні та екологічні характеристики автомобільного двигуна внутрішнього згоряння. Запропоновані методи відновлення працездатності ПНВТ, форсунок. Описано організаційні питання і розроблені необхідні заходи пов'язані з безпекою життєдіяльності й охорони праці.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; СИСТЕМА КЕРУВАННЯ; COMMON RAIL; ЗАСОБИ; ДИЗЕЛЬНИЙ ДВИГУН; МЕТОДИ; ДІАГНОСТИКА; ФОРСУНКА; ПАЛИВО; СИСТЕМА ПАЛИВОПОДАЧІ