ВИЗНАЧЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ВОДОКОРИСТУВАННЯ БАСЕЙНУ Р. СІВЕРСЬКИЙ ДОНЕЦЬ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛА - Бєлан, С .В.; Рибалова, О. В.; Козловська, О. В.; Белан, С. В.; Рыбалова, О. В.; Козловская, О. В.; Belan, S.; Rybalova, O.; Kozlovsky, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Проаналізовано якісний стан р. Сіверський Донець у межах Харківської області та визначено рівень небезпеки рекреаційного водокористування на основі оцінки ризику для здоров’я населення.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ ОПАСНОСТИ ВОДОПОЛЬЗОВАНИЯ БАССЕЙНА Р. СЕВЕРСКИЙ ДОНЕЦ В ХАРЬКОВСКОЙ ОБЛАСТИ
DETERMINATION OF ENVIRONMENTAL DANGER OF WATER USE OF SEVERSKY DONETS BASIN IN KHARKIV REGION
Keywords: екологічна небезпека; рекреаційне водокористування; ризик для здоров’я населення; р. Сіверський Донець; экологическая опасность; рекреационное водопользование; риск для здоровья населения; р. Северский Донец; environmental danger; recreational water use; public health risk; Seversky Donets river; 502.5.+614.7:556.531