Визначення раціонального варіанту технології доставки зернових вантажів у контейнерах з Харкова до контейнерного терміналу «Мостиська» - Козуб, Марина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «Global Ocean Link» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2025 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою автомобільного та залізничного транспорту.
Keywords: доставка; раціональний варіант; зернові вантажі; контейнер; математична модель; економічний ефект