Розробка проекту капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Т-05-14 Добропілля – Лиман (км 29+000 – км 35+600) - Ткачук, Дмитро Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – розробка проекту капітального ремонту автомобільної дороги державного значення. В кваліфікаційній роботі проведено аналіз нормативних документів, складена характеристика району прокладання траси, запроектовано поздовжній та поперечні профілі дороги, розроблено конструкцію дорожнього одягу, складено план заходів з ремонту та облаштування штучних споруд, розроблено заходи з регулювання дорожнього руху.
Keywords: капітальний ремонт; автомобільна дорога; нормативні документи; дорожній одяг; штучні споруди; організація руху