Система відключення паливоподачі за допомогою електромагнітних клапанів - Молодан, Андрій Олександрович; Полянський, Олександр Сергійович; Подригало, Михайло Абович; Дубінін, Євген Олександрович; Клец, Дмитро Михайлович; Потапов, Микола Миколайович; Абрамов, Дмитрій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Система відключення паливоподачі за допомогою електромагнітних клапанів складається з паливного бака, паливного насоса високого тиску, форсунок, що встановлені з можливістю впорскування палива у циліндри дизельного двигуна, ліній високого тиску палива, ліній зливання палива, електромагнітних клапанів, встановлених в кожній лінії високого тиску палива з можливістю перепускання палива в лінію зливання, електронного блока керування і датчиків частоти обертання та положення колінчастого вала, датчика положення педалі керування. Крім цього, містить електронний блок керування електромагнітними клапанами, за допомогою якого визначаються моменти зниження тиску у лініях високого тиску палива, та містить підтискні пружини, що розташовані за межами порожнин високого тиску електромагнітних клапанів
Keywords: паливоподача; дизельний двигун; система керування; електромагнітний клапан