Оцінка персоналу підприємства - Заєць, Діана Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі надано характеристику персоналу підприємства; визначені особливості і призначення оцінки персоналу підприємства; визначені критерії і методи оцінки; обґрунтований вибір характеристик для оцінки управлінського персоналу; розроблені критерії груп характеристик за рівнями управління; проведена експериментальна оцінка керівників різних ланок підприємства та їх посад; проведенна експериментальна оцінка керівників підприємства і сумісних посад та вироблені рекомендації щодо удосконалення апарату управління БЕМЗ філії ДНВП «Об'єднання Комунар».
Keywords: оцінка; персонал управління; рівні оцінки; критерії оцінки