ЗАСТОСУВАННЯ НЕЧІТКОЇ ЛОГІКИ ТА ГЕНЕТИЧНИХ АЛГОРИТМІВ У МОДЕЛЯХ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕСУВАНЬ - Форнальчик, Є. Ю.; Білоус, А. Б.; Демчук, І. А.; Форнальчик, Е. Ю.; Билоус, А. Б.; Демчук, И. А.; Fornalchyk, Y.; Bilous, A.; Demchuk, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проаналізовано результати застосування «м’яких» методів обчислення попиту населення на пересування у містах та наведено основні переваги їх використання.
ПРИМЕНЕНИЕ НЕЧЕТКОЙ ЛОГИКИ И ГЕНЕТИЧЕСКИХ АЛГОРИТМОВ В МОДЕЛЯХ ПАССАЖИРСКИХ ПЕРЕДВИЖЕНИЙ
APPLICATION OF THE FUZZY LOGIC AND GENETIC ALGORITHMS IN THE MODELS OF PASSENGER TRAFFIC
Keywords: нечітка логіка; генетичний алгоритм; система нечіткого висновку; кореспонденції пересувань; нечеткая логика; генетический алгоритм; система нечеткого вывода; корреспонденции передвижений; fuzzy logic; genetic algorithm; fuzzy inference system; correspondence movement; 656.025