Система підтримка прийняття рішення з підбору кадрів - Шпортко, Ірина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У рамках роботи була розроблена система підтримки ухвалення рішення по підбору кадрів. У розробленій системі реалізовані основні функції по автоматизації рутинних операцій по пошуку, зберіганню і редагуванню інформації про співробітників підприємства, а також запрограмована функція підрахунку пріоритету кандидата для вільної посади. АС задовольняє сформованому переліку показників і критеріїв ефективності.
Keywords: персонал; організація; підбір персоналу; програми аудиту підбору персоналу; процедури підбору персоналу