Показники оцінки ефективності енергозбереження тепловозного дизель-генератора - Богаєвський, О. Б.; Дзюбенко, О. А.; Богаевский, А. Б.; Дзюбенко, А. А.; Bogaevsky, A.; Dziubenko, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Приведені показники оцінки підвищення ефективності енергозбереження тепловозного дизель-генератора.
Показатели оценки эффективности энергосбережения тепловозного дизель-генератора
Indices of efficiency rating energy-saving of locomotive diesel generator
Keywords: дизель-генератор; перехідний процес; питома витрата палива; ефективні показники енергозбереження; переходной процесс; удельный расход топлива; эффективные показатели энергосбережения; diesel generator; transient process; specific fuel consumption; energy-saving efficiency indices; 629.424.3