Комп’ютерне моделювання процесу визначення фізичних властивостей ґрунтів - Онуфрієв, Віталій Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті світова практика застосування дистанційного навчання; світова практика впровадження дистанційного навчання; світова практика використання апаратно-програмних комплексів для дистанційного навчання; сучасні методології створення програмного забезпечення для дистанційного навчання
Keywords: комп’ютерне моделювання; ґрунти; 3D моделювання; програмування; віртуальна; лабораторія; дистанційна освіта