Дослідження впливу умов експлуатації на характеристики механізмів керування зчепленням - Саєнко, Микола Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – вплив умов експлуатації на характеристики механізмів керування зчепленням. Мета роботи – визначення впливу різних температурних умов на експлуатаційні характеристики механізмів керування зчепленням. В процесі проведення дослідження було виявлено особливості функціонування механізму керування зчепленням під впливом високих та низьких температур особливо дослідження впливу низьких температур на характеристику ущільнювальних кільц, манжет, та властивості мастила. Також проведений детальний аналіз механізмів керування зчеплення. Результат дипломної роботи може бути використаний для подальшого аналізу та використання в лекційних та практичних матеріалах, а також при проведені нових досліджень.
Keywords: кліматичні дослідження; холодильна камера; рідкий азот; температура; механізм керування зчепленням