Модернізація складських логістичних систем на підприємстві - Харенко, Ілля Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі уточнено інтегроване визначення «складу» з урахуванням технічних, управлінських і інформаційних аспектів в умовах воєнної нестабільності; розширено класифікацію складів за ознаками автономності енергопостачання, стійкості комунікацій, офлайн-режимів, аварійних планів, безпеки, георизиків, інформаційної інтеграції, просторової гнучкості і мультилокаційності. Розглянуто підходи до оптимізації технологічного процесу внутрішньоскладської логістики; Зібрано та опрацьовано KPI ТОВ «Преіз», проаналізовано ефективність бізнес-процесів складскої логістики, визначено критичні ділянки. Розроблено рекомендації з впровадження локальної WMS та проведено техніко-економічну оцінку впливу на доходи, витрати, продуктивність і стійкість бізнесу.
Keywords: склад; складська логістика; технологічний процес; бізнеспроцеси; wms; стійкість