Технологія та організація експлуатаційного утримання автомобільної дороги Р-73 Н-08 - Нікополь на ділянці км 0+000 - км 64+200 - Мєзєнцев, Олександр Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Визначені обсяги та організація виконання робіт з очищення покриття автомобільної дороги від снігу, розподілення протиожеледного матеріалу, покращення постійного снігозахисту, улаштування тимчасового снігозахисту дерев’яними щитами.
Keywords: зимове утримання; протиожеледний матеріал; снігозахист; снігоємкість; патрульне снігоочищення