Формування загальної науково-технічної компетентності студентів - Воронова, Є. M.; Voronova, Ye.; Воронова, Е. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Висвітлено методи формування загальної науково-технічної компетентності студентів. Проаналізовано використання різних сучасних технологій для формування соціально-технічної компетентності майбутніх інженерів у процесі викладання іноземної мови. Підкреслено, що ефективність організації навчального процесу багато в чому залежить від навчальних матеріалів іноземною мовою.
Formation of general scientific and technical competence of students
Формирование общей научно-технической компетентности студентов
Keywords: спілкування; професійна термінологія; професійна компетентність; мотивація; інтерактивний; мультимедіа; реалізація; communication; professional terminology; motivation; multimedia; modelling; projects; общение; профессиональная терминология; профессиональная компетентность; мотивация; интерактив; мультимедиа; реализация; 348.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.89.0.121