Оптимізація штучних нейронних мереж на базі методів еволюційного моделювання - Желновач, Владислав Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
На базі нейро-алгоритму створений веб-додаток який дозволяє моделювати еволюційну систему та вирішує задачу оптимізації її поведінки в залежності від оточуючого середовища.
Keywords: ШТУЧНІ НЕЙРОННІ МЕРЕЖІ; МЕТОДИ ЕВОЛЮЦІЙНОГО МОДЕЛЮВАННЯ; ДОДАТОК; ШАР; ПЕРЦЕПТРОН; ФІЛЬТР