ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА ПЛИТКА ЯК АЛЬТЕРНАТИВНЕ МАЛОПОТУЖНЕ ДЖЕРЕЛО ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ - Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В.; Gnatov, A.; Argun, Sch. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено аналіз розробок альтернативних джерел живлення, що здатні перетворювати різні види енергії в електричну. Запропоновано технічне рішення, детально розглянуто та описано принцип дії енергогенеруючої плитки, яка перетворює кінетичну енергію від натискання в електричну та накопичує її.
ЭНЕРГОГЕНЕРИРУЮЩАЯ ПЛИТКА КАК АЛЬТЕРНАТИВНЫЙ МАЛОМОЩНЫЙ ИСТОЧНИК ЭЛЕКТРИЧЕСКОЙ ЭНЕРГИИ
ENERGY GENERATING TILE, AS ALTERNATIVE LOW-POWER SOURCE OF ELECTRIC ENERGY
Keywords: енергогенеруюча плитка; джерело електричної енергії; енергоефективність; энергогенерирующая плитка; источник электрической энергии; энергоэффективность; energy generating tile; electric energy accumulation; alternative energy source; accumulator battery; energy-efficient technology; 629.341