Розробка інвестиційної стратегії підприємства як засіб збільшення обсягів підприємницької діяльності - Денисов, Данило Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єктом дослідження дипломної роботи є ПАТ «Автотрейдінг». Предметом дослідження дипломної роботи є інвестиційний проєкт ПАТ «Автотрейдінг». Ціль роботи – вивчення діючого механізму інвестиційної діяльності та методів активізації інвестиційних процесів. Задачі:  проведення аналізу фінансового стану підприємства для визначення його привабливості для інвесторів;  визначення найбільш оптимальних шляхів залучення інвестиційних засобів;  розробка інвестиційної стратегії діяльності підприємства. На прикладі ПАТ “Автотрейдінг” досліджується можливість вкладення коштів в інвестиційний проєкт і результати від реалізації цього проєкту. Теоретичну і методологічну основу роботи склали роботи ведучих вітчизняних і закордонних економістів, що розкривають закономірності розвитку ринкової економіки, інвестиційні аспекти економічної політики держави. У ході роботи вивчені загальна і спеціальна література, розробки по інвестиційних проєктах, законодавчі й інші нормативні акти.
Keywords: фінансовий стан; інвестиційна привабливість; інвестиційний проєкт; інвестиційна стратегія