Концепція розроблення високоефективних інтегрованих інтелектуальних автомобільних інформаційно-управляючих систем на основі глибоких штучних нейронних мереж - Ніконов, О. Я.; Сіндєєв, М. В.; Кулакова, Л. Є.; Гусенкова, К. В.; Никонов, О. Я.; Синдеев, М. В.; Кулакова, Л. Е.; Гусенкова, Е. В.; Nikonov, O. J.; Sindyeyev, M. V.; Kulakova, L. Ye.; Gusenkova, K. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Запропоновано концепцію створення високоефективних інтегрованих інтелектуальних автомобільних інформаційно-управляючих систем на основі глибоких штучних нейронних мереж. Глибокі штучні нейронні мережі дозволяють вивчати великі рівні абстракції, які збільшують коефіцієнт варіації, що спрощує процес узагальнення.
Концепция разработки высокоэффективных интегрированных интеллектуальных автомобильных информационно-управляющих систем на основе глубоких искусственных нейронных сетей
Development concept of highly effective integrated intelligent car information control systems on the basis of a deep artificial neural networks
Keywords: інформаційно-управляюча система; автомобіль; штучний інтелект; робототехніка; мехатроніка; телематика; информационно-управляющие системы; автомобиль; искусственный интеллект; робототехника; мехатроника; телематика; information control systems; car; artificial intelligence; robotics; mechatronics; telematics; 629.33:004.8