ВСТАНОВЛЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТТЯ «МАРКЕТИНГ ПЕРСОНАЛУ» - Криворучко, О. М; Гладка, О. І.; Kryvoruchko, О.; Gladka, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто поняття «маркетинг персоналу», встановлено основні відмінності та недоліки сучасних визначень. Уточнено його поняття як виду діяльності щодо забезпечення організації необхідним персоналом за рахунок створення, підтримки або зміни поведінки цільових аудиторій (наявного та потенційного персоналу) відносно цієї організації як роботодавця. Основними відмінностями запропонованого визначення є: цільова спрямованість на забезпечення підприємства необхідним персоналом; змістова частина діяльності, що ґрунтується на концепції маркетингу.
DETERMINING THE ESSENCE OF THE «PERSONNEL MARKETING» DEFINITION
Keywords: кадровий маркетинг; маркетинг трудових ресурсів; маркетинг персоналу; концепція маркетингу персоналу; skilled workers marketing; manpower marketing; personnel marketing; personnel marketing concept; 005.95:658