Дослідження тягового електроприводу для міського електромобіля на базі асинхронного двигуна - Теміров, Тимур Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: розрахунок та дослідження тягового електроприводу для міського електромобіля на базі асинхронного двигуна графоаналітичними методами. Об’єкт дослідження: електромеханічна процеси в тяговому електроприводі електромобіля. Предмет дослідження: тяговий електропривод для міського електромобіля на базі асинхронного двигуна. Проведено аналіз розвитку українського електромобілебудування. Досліджено тяговий електропривод електромобіля з асинхронним двигуном. Проведено визначення динамічних характеристик тягового електроприводу електромобіля на базі асинхронного двигуна.
Keywords: дорожнє покриття; розумні дороги; дорожня розмітка; поновлювальні джерела енергії; багатофункціональні панелі; сонячні панелі