Підвищення продуктивності автогрейдера ДЗк - 251 вдосконаленням механізму повороту - Александров, В'ячеслав Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі здійснена розробка механізму повороту автогрейдера. Дипломна робота містить актуальності відповіді на впровадження нових поворотних гідродвигунів в конструкцію автогрейдерів. Автогрейдер оснащується стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: автогрейдер; надійність; гідропривід; механізм повороту грейдерного відвалу