Організація обліку зобов’язань підприємства та його удосконалення - Пушинський, Микола Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Обґрунтовано економічну сутність зобов’язань та їх складових; досліджено юридичні та економічні аспекти визнання та оцінки зобов’язань згідно чинного законодавства України; визначено критерії класифікації зобов’язань з метою забезпечення для цілей управління; надана загальна фінансово-економічна характеристика ТОВ «ШБ «Альтком»; з’ясовані особливості обліку зобов’язань дорожньо-будівельного підприємства; розроблено шляхи вдосконалення обліку зобов’язань.
Keywords: облік; оцінка; зобов’язання; надходження; кредит; грошовий потік; визнання