Синергетичний ефект у формуванні віртуального капіталу підприємства - Горовий, Д. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
Стаття присвячена проблемам поєднання різних видів віртуального капіталу підприємств, яке може відбуватися внаслідок угод злиття-поглинання. В роботі визначаються основні види синергій та антисинергій, які можуть вплинути на сукупну вартість віртуального капіталу. Пропонується математичний апарат щодо майбутньої вартості капіталу з врахуванням синергій та антисинергій.
Keywords: віртуальний капітал; нематеріальні активи; синергія; синергетичний ефект; анти-синергетичний ефект; оцінка капіталу; virtual capital; fictitious assets; synergy; synergetic effect; anti-synergetic effect; capital estimation; 330.142.21.042