Підвищення ефективності транспортного забезпечення сільськогосподарської продукції до порту відправлення - Уколов, Євгеній Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Методику рекомендовано к прийнятю до впровадження портовими операторами та агротрейдами. Область застосування: Результати дослідження доцільно використовувати щодо пошуку раціонального варіанту доставки сільськогосподарської продукції до порту відправлення.
Keywords: порт; сільськогосподарський вантаж; автопоїзд; аналітична модель; експеримент