Модель вибору PHP-фреймворків для розроблення веб-додатків інформатизації проектної організації - Нефьодов, Л. І.; Філь, Н. Ю.; Ковальов, Д. С.; Нефедов, Л. И.; Филь, Н. Ю.; Ковалев, Д. С.; Nefedov, L.; Fil, N.; Kovalev, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Для ефективного розроблення веб-додатків для інформатизації проектної організації застосовують PHP-фреймворки, які дозволяють використовувати вже створені універ-сальні компоненти, що скорочують термін розроблення веб-додатків, спрощують їх нала-годження та підвищують надійність. Проблема науково-обґрунтованого вибору PHP-фреймворків стає все більш актуальності. У роботі розроблена модель вибору PHP-фреймворку в умовах нечіткої вхідної інформації.
Модель выбора PHP-фреймворка для разработки веб-приложений информатизации проектной организации
Model of choice of PHP-framework for develop-ment of web applications informatization of the project organization
Keywords: фреймворк; веб-додаток; проектна організація; альтернатива; метод попарних порівнянь; фреймворк; веб-приложение; проектная организация; альтернатива; метод попарных сравнений; PHP-framework; web-application; project organization; choice; method of pairwise comparisons; 004.4; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.74