Проект СТО для легкових автомобілів HYUNDAI з розробкою паливної дільниці бензинових двигунів - Коваленко, Максим Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – процеси відновлення працездатного стану паливної системи бензинового двигуна. Мета роботи – підвищення надійності паливної системі бензинового двигуна легкових автомобілів за рахунок своєчасного діагностування та технічного обслуговування на СТО. Метод дослідження – математичні розрахунки виробничої програмі, графічне моделювання проектних рішень, дослідження технологічного процесу. В роботі запропоновано технічне рішення проекту станції технічного обслуговування (генеральний план та виробничій корпус) та дільниці з обслуговування приладів системи живлення. Виконано технологічний прорахунок виробничої програми. Розроблено технологічній процес та виконані карти ескізів з технічного обслуговування і ремонту елементів паливної системі. Проаналізовані методи та засоби діагностування та обслуговування форсунок бензинового двигуна. Розроблені заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічна оцінка проектних рішень за питомими показниками.
Keywords: СТО; автомобіль; паливо; інжектор; дільниця; технологія; обладнання