Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Економіка будівництва» : для студентів денної та заочної форми навчання галузь знань 19 «Будівництво та архітектура» спеціальність 192 «Будівництво та цивільна інженерія» - Нестеренко, В. Ю.; Токар, І. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Навчальна дисципліна «Економіка будівництва» належить до обов’язкових дисциплін підготовки фахівців галузі знань 19 «Будівництво та архітектура» за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Метою викладання дисципліни є формування здатностей самостійно мислити, приймати управлінські рішення, виконувати комплексні економічні розрахунки для ефективного здійснення господарської діяльності на рівні будівельного підприємства. Предметом навчальної дисципліни є закономірності, принципи економіки будівельної організації.
Keywords: економіка; будівництво; підприємство; підприємство; економічна ефективність; economy; construction; enterprise; economic efficiency