ГРАНИЧНА ПОВЕРХНЯ ЗА ЗАКОНОМ КУЛОНА ПРИ 3-D РОЗРАХУНКАХ НЕЖОРСТКИХ ДОРОЖНІХ ОДЯГІВ НА МІЦНІСТЬ - Богомолов, В. О.; Жданюк, В. К.; Цинка, А. О.; Богомолов, В. А.; Bogomolov, V.; Zhdanyuk, V.; Tsynka, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
На основі закону Кулона за напружено-деформованим станом шарів нежорсткого дорожнього одягу із дискретних матеріалів запропоновано граничну поверхню, яка може бути використана при розрахунках на міцність.
ГРАНИЧНАЯ ПОВЕРХНОСТЬ ПО ЗАКОНУ КУЛОНА ПРИ 3-D РАСЧЕТАХ НЕЖЕСТКИХ ДОРОЖНЫХ ОДЕЖД НА ПРОЧНОСТЬ
BOUNDARY SURFACE BY COULOMB’S LAW AT 3-D CALCULATIONS OF FLEXIBLE PAVEMENTS ACCORDING TO STRENGTH
Keywords: допустимі напруження; закон Кулона; гранична поверхня; кола Мора; дискретні матеріали; дорожній одяг; допустимые напряжения; предельная поверхность; круги Мора; дискретные материалы; дорожная одежда; allowable voltage; Coulomb's law; boundary surface; Mohr`s circles; discrete materials; road pavement; 539.3