Інформаційна технологія систем моніторингу автостоянок - Циганков, Ігор Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі проведено аналіз існуючих інформаційних технологій систем моніторингу автостоянок. В другому розділі розроблено структуру інформаційної технології вибору технічних засобів для моніторингу автостоянок. В третьому розділі розроблено імітаційну модель використання систем моніторингу автостоянок. В четвертому розділі представлено приклад застосування розробленої моделі.
Keywords: системи розумних парковок; супутникові системи моніторингу; інформаційна технологія супутникових систем моніторингу автостоянок; алгоритми видачі місць для парковки; розробка функціональної частити систем моніторингу автостоянок