КРИТЕРІЇ ЕКОНОМІЧНОЇ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ЗВИЧАЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Догадайло, Я. В.; Догадайло, Я. В.; Dogodaylo, Ya. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Уточнено склад критеріїв економічної результативності діяльності підприємства шляхом розгляду не п’яти, а шести критеріїв: прибутковість, продуктивність, економічність, дієвість, положення на ринку та ефективність розвитку. Також запропоновано використовувати економічну результативність як показник, що відображає успіх звичайної діяльності підприємства в умовах ринку.
КРИТЕРИИ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТИ ОБЫКНОВЕННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ
CRITERIA OF ECONOMIC EFFICIENCY OF REGULAR ACTIVITIES OF ENTERPRISES
Keywords: результативність; підприємство; економічна результативність; ефективність розвитку; діяльність; успіх; результативность; предприятие; экономическая результативность; эффективность развития; деятельность; успех; efficiency; enterprise; economic efficiency; efficiency of development; activities; success; 658.15