Розробка технології виготовлення ЩМАС з використанням бітуму, модифікованого полімером та адгезійною добавкою - Моїсеєва, Поліна Едуардівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі виконано експериментальне дослідження впливу добавки поверхнево-активної речовини нового покоління сіланового типу «ITERLENE SL/100-PLUS», визначено ефективну концентрацію добавки з врахуванням збереження властивостей після старіння бітуму за методом RTFOT. Розроблено відповідну технологію виготовлення щебенево- мастикової асфальтобетонної суміші із використанням бітуму з поверхнево- активною речовиною Iterlene SL/100-Plus на асфальтобетонному заводі ТОВ «Гелікон Груп».
Keywords: поверхнево-активна речовина; Iterlene SL/100-plus; бітум; адгезія; технологічна схема; асфальтобетонна суміш