ПАРАМЕТРИ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПОСЛУГ ПАСАЖИРСЬКОГО АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Шинкаренко, В. Г.; Легкий, С. А.; Shenkarenko, O.; Legkyy, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Встановлено, що якість послуги визначає її цінність. Обґрунтовано параметри якості послуг автомобільного транспорту. Виділено серед них основні, ті що визначають споживчу цінність послуги.Як критерій поділу параметрів на основні і другорядні використовувалася їх цінність для споживачів, що визначалася експертним опитуванням.
PARAMETERS OF CONSUMPTION VALUE OF PASSENGER MOTOR TRANSPORT SERVICE
Keywords: послуга; якість; споживча цінність; експертне опитування; service; quality; consumption value; expert survey; 658:656.13.033