Облік транспортно-експедиційних послуг - Романович, Ганна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Досліджено сутність транспортно-експедиційної діяльності, окреслено нормативно-правове забезпечення транспортно-експедиційної діяльності. Оцінено практичні аспекти обліку транспортно-експедиційних послуг ТОВ «КОРСА», запропоновані шляхи вдосконалення обліку транспортно-експедиційних послуг, побудована організаційно-економічна модель аудиту транспортноекспедиційних послуг. Узагальнено результати аудиту транспортно-експедиційних послуг та запропоновані шляхи підвищення їх ефективності.
Keywords: облік; аналіз; транспортно-експедиційні послуги; аудит; контроль