Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи студентів : з дисципліни «Водопостачання, водовідведення і покращення якості води» - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Методичні вказівки розроблено відповідно вимог освітньо-професійної програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 Екологія під навчальне аудиторне навантаження 24 години (12 практичних занять). Зміст практичних занять відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 34 «Водопостачання, водовідведення і покращення якості води» 2021 р.
Keywords: 628.1-3