Інформаційна система вибору автотранспорту - Щербань, Єгор Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі проведено аналіз існуючих підходів до класифікації автомобільної техніки і поставлене завдання на розробку інформаційної системи вибору автомобілей. Базовою СУБД обрано MySQL. Програмний код розроблявся на Python. Інформаційна система містить інструменти введення, зберігання і пошуку даних, а такжо засоби формування звітності. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності процесу вибору автомобілей. Об'єктом дипломної роботи є процес вибору автомобілей з різних джерел на основі замовлення користувача. Предметом дипломної роботи є розробка інформаційної системи вибору автомобілей.
Keywords: інформаційна система; класифікація автомобілей; бази даних; система управління базами даних; клієнт-серверні технології