Вебзастосунок для управління логістикою автопарку підприємства - Михайленко, Максим Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – процес створення вебдодатку для розрахування маршруту за запитом на основі заданих маршрутів у будь якому напрямку. Мета роботи – створення вебдодатку, який дозволяє користувачам розраховувати вартість поїздки будь якого вантажного автомобіля за їх запитами. Цей вебдодаток забезпечить зручну взаємодію з користувачами через інтуїтивний вебінтерфейс, надаючи їм інструменти для розрахунку дистанції та вартості вантажу для будь якої вантажної машини. Дипломна робота присвячена розробленню концептуального рішення вебдодатку для управління логістикою автопарку підприємства. У роботі проведено аналіз існуючих систем управління автопарком, спроектовано архітектуру системи, розроблено концептуальну модель даних та макети інтерфейсу у Figma, реалізовано взаємодію клієнта з сайтом без серверної частини, а також виконано тестування розрахунків калькулятору вартості перевезення в застосунку. Всі розробки виконувалися у вебсередовищі Stackblitz.
Keywords: логістика; автопарк; веб; додаток; управління; figma