Удосконалення управління персоналом підприємства в умовах воєнного стану - Бойченко, Катерина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовані підходи до визначення поняття «управління персоналом» та складові цього процесу, а також визначені особливості і напрямки управління персоналом підприємства в умовах воєнного стану, проведений аналіз забезпеченості підприємства трудовими ресурсами і аналіз продуктивності праці, що дало змогу краще побачити проблеми, пов’язані з роботою персоналу. Запропоновано, в якості заходу щодо удосконалення управління персоналом підприємства в умовах воєнного стану, впровадження гейміфікованої системи мотивації персоналу.
Keywords: управління персоналом; мотивація; гейміфікація; гейміфікована система мотивації; автоматизація