Дослідження функції автомобільної сигналізації з використанням GPS та GSM модуля - Володько, Руслан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі було запропоновано удосконалити системи сигналізації за допомогою GPS та GMS. Це дає можливість захистити автомобіль.Також було запропоновано нову установку приладу для визначення місцезнаходження автомобіля. Об'єктами проектування є функціональні елементи, архітектура, інформаційне і програмне забезпечення модуля функції автомобільної сигналізації з використанням GPS та GSM модуля
Keywords: ОБЛІК ПРОДАЖІВ; СИГНАЛІЗАЦІЇ; ПРОГРАМНИЙ КОД; ОХОРОНА ПРАЦІ