МОДЕЛЮВАННЯ РОБОТИ АВТОМАТИЧНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ЗЧЕПЛЕННЯМ - Клименко, В. І.; Михалевич, М. Г.; Леонтьєв, Д. М.; Ярита, О. О.; Рябуха, Ю. О.; Клименко, В. И.; Михалевич, Н. Г.; Леонтьев, Д. Н.; Ярита, А. А.; Рябуха, Ю. А.; Klimenko, V.; Michalevich, M.; et al. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проаналізовано основні положення математичного моделювання робочих процесів, що відбуваються під час увімкнення зчеплення. Запропоновано підхід, на основі якого можлива реалізація математичного моделювання роботи автоматичної системи керування зчепленням. Виконано імітаційне моделювання роботи автоматичної системи керування зчепленням.
МОДЕЛИРОВАНИЕ РАБОТЫ АВТОМАТИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ СЦЕПЛЕНИЕМ
SIMULATION OF THE AUTOMATIC CLUTCH CONTROL SYSTEM
Keywords: зчеплення; прискорення; привод зчеплення; система автоматичного регулювання; система автоматичного керування; робота зчеплення; сцепление; ускорение; привод сцепления; система автоматического регулирования; система автоматического управления; работа сцепления; clutch; acceleration; clutch drive; automatic control system; clutch work; 625.72