Проєкт будівництва з’їздів з мосту через р. Десна на автомобільній дорозі М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі (південний під’їзд до м. Чернігова) км 11+414 - Єрощенков, Станіслав Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: збір і аналіз вихідних даних щодо стану ділянки проєктування, проєктування траси автомобільної дороги, проєктування поздовжнього профілю, проєктування поперечного профілю, проєктування конструкції дорожнього одягу.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; організація дорожнього руху; поздовжній профіль; поперечний профіль; система автоматизованого проєктування