Розробка транспортної моделі міста Черкаси. Частина 1. Моделювання автобусної маршрутної системи міста - Буката, Владислав Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проводиться моделювання автобусної маршрутної мережі міста Черкаси із використанням сучасного програмного продукту по транспортному плануванню. Проводиться дослідження існуючого стану міських пасажирських перевезень в місті Черкаси, надається комплексна оцінка ефективності функціонування маршрутної мережі.
Keywords: транспортна модель; середній час поїздки; автобусні маршрути; маршрутна мережа; випадкова величина; міський пасажирський транспорт