З'єднувальна муфта з пружними елементами - Кухтов, Валерiй Георгiйович; Лузан, Сергiй Олексiйович; Рябушенко, Олександр Васильович (My University, 2008)
З'єднувальна муфта з пружними елементами, що містить зовнішню та внутрішню півмуфти з радіальними виступами, між якими розташовано проміжні вкладиші, яка відрізняється тим, що пружні елементи виконані циліндричної форми та зафіксовані від випадання за допомогою стопорного кільця.
Keywords: машинобудування