Інтелектуальні системи в технічній експлуатації автомобілів - Мигаль, В. Д. (Майдан, 2018)
Узагальнені досягнення науки і практики щодо факторів, які впливають на ефективність технічної експлуатації автомобілів. Розглянуто чинники, що визначають якість та надійність автомобілів, вплив на технічний стан якості проектування, виготовлення і дорожньо-транспортних умов експлуатації автомобілів; телематичні та інтелектуальні транспортні системи інформаційного забезпечення ефективного керування автомобілями та транспортними потоками. Описані основні функції інтелектуального транспорту, структура систем телематики, бортові системи самодіагностування, телематичні системи дистанційної діагностики та підвищення безпеки руху автомобілів; телематичні та навігаційні системи моніторингу параметрів автомобіля, його ідентифікації, диспетчерського керування та ефективності технічної експлуатації автомобілів. Монографія розрахована для магістрів та спеціалістів автомобільного транспорту.
Keywords: ефективність; технічна експлуатація автомобіля; якість; надійність; технічний стан автомобіля; проектування; дорожньо-транспортні умови; телематичні транспортні системи; інтелектуальні транспортні системи; інформаційне забезпечення керування автомобілями; інформаційне забезпечення керування транспортними потоками; бортові системи самодіагностування; інтелектуальний транспорт; телематичні системи дистанційної діагностики; безпека руху автомобілів; навігаційні системи моніторингу параметрів автомобіля; телематичні системи моніторингу параметрів автомобіля; диспетчерське керування; 62-5