Розробка технології приготування асфальтобетонних сумішей та отримання асфальтобетонів на їх основі, стійких до дії факторів навколишнього середовища - Азаров, Владислав (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі здійснено огляд літературних джерел, присвячених питанню впливу на якість та довговічність асфальтобетонних покриттів різноманітних агресивних середовищ. Здійснено розрахунки гранулометричних складів асфальтобетонних сумішей, що виготовляються на заводі, а також складського господарства асфальтобетонного заводу. Розглянуті питанні охорони праці та охорони навколишнього середовища на заводі. Виконано розрахунок техніко-економічних показників роботи асфальтобетонного заводу.
Keywords: бітум; полімер; технологія приготування; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон; агресивне середовище; асфальтобетонний завод; контроль якості; охорона праці