Система для аналізу великих масивів даних за допомогою алгоритмів машинного навчання - Пронін, С. В.; Мірошниченко, М. О.; Pronin, Sergey Viktorovich; Miroshnichenko, Mykhailo Oleksandrovych (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті розглядаються інструменти для створення систем машинного навчання й аналізу даних. Розглянуто основні методи машинного навчання, проаналізовано інструментарій для побудови систем аналізу даних.
A system for analyzing large data sets using machine learning algorithms
Keywords: машинне навчання; аналіз даних; нейронна мережа; дерево рішень; scikit-learn; machine learning; data analysis; neural network; decision tree; scikit-learn; 629.33:681.51; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.142