Розробка інформаційної системи управління автопарком - Земляной, Олександр Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – інформаційна система управління автопарком. Предмет дослідження – технології розробки інформаційної системи управління автопарком. Мета роботи – розробка інформаційної системи управління автопарком, яка допоможе відслідковувати технічний стан автомобілів, робити записи про їх обслуговування та ремонт, а також формувати звіти для ефективного управління автопарком. Всі етапи розробки було здійснено в середовищі Visual Studio Code з використанням мов програмування для веб-розробки: HTML, CSS, JavaScript, PHP, а також створення бази даних було виконано в середовищі phpMyAdmin. Ці технології дозволили створити систему, яка допоможе максимально спростити відображення та зберігання інформації про кожен автомобіль автопарку.
Keywords: інформаційна система; управління автопарком; веб-додаток; visual studio code; html; css; javascript; php; mysql; автомобілі