КЛАСИФІКАЦІЯ МЕТОДІВ АНАЛІЗУ ТРАВМАТИЗМУ - Присяжна, Л. П.; Сметанкін, В. О.; Переверзєва, Л. М.; Присяжная, Л. П.; Сметанкин, В. А.; Переверзева, Л. М.; Немичева, Н. В.; Prisiazhnaya, L.; Smetankin, V.; Pereverzeva, L.; Nemicheva, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проаналізовано існуючі методи аналізу травматизму та виконано їх класифікацію.
КЛАССИФИКАЦИЯ МЕТОДОВ АНАЛИЗА ТРАВМАТИЗМА
Keywords: травматизм; методи аналізу; класифікація; травматизм; методы анализа; классификация; injuries; methods of analysis; classification; 331.45:614.8:331.103.253